Följ Allt om Elbil

Integritetspolicy

Allt om Elbåt tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar. Detta är vår sekretesspolicy för användandet av våra webbplats (”www.alltomelbat.se”). Vi kommer inte att begära in dina personuppgifter i onödan.

Du som besökare har själv möjlighet att lämna dina personuppgifter, till exempel i samband med att du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller genom att du lämnar en kommentar.

Vi kommer i första hand aldrig begära mer uppgifter än vad som är nödvändigt för att vi ska leverera det du efterfrågar. När du lämnar personuppgifter, så som e-post eller namn är syftet alltid tydligt. Du kan när som helst välja att avsluta och få dina uppgifter raderade.

Tänk också på att du själv kan göra ett aktivt val, och inte lämna mer uppgifter än du själv vill.

Anonym information

När du besöker vår webbplats registrerar vår webbserver nödvändiga systemtekniska uppgifter så att vi ska kunna leverera en fungerade webbupplevelsen till dig. Det är grundläggande uppgifter som den begärande datorns domännamn eller IP-adress, åtkomstdatum och begärd webbsida. All kommunikation via vår webbserver sker med krypterad HTTPS-trafik, för din säkerhet.

Genom cookies och pixelteknik får vi också en samlad bild över beteendemönster och sökvägar som våra användare har. Vi sammanställer denna informationen för att bedöma våra egna insatser av webbsidans innehåll, navigerbarhet och funktionalitet. Vi har säkerställt att vi via dessa åtgärder aldrig kan identifiera dig.

Newsletter Signup

Allt om Elbåt – senaste nyheterna om eldrivna motorbåtar!

Connect
Newsletter Signup